Friday, March 14, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ghd hair straightener australia jxzw

nike free Er No 333, nike sko kalt venstre Hao Jun, kontakt TIANJING militær enhet er en militær b divisjon. Jeg var nummer 299, jeg heter Zhang fjell, jeg tropper i nordøstlige Heilongjiang uavhengig divisjon av militær rekognosering selv syv. Vi anser deres kontaktinformasjon å si det høyt, alle er omhyggelig nedtegnet på papir, inntil den siste ferdig, når vi ikke bevisst sammenkrøpet i en sirkel, holder ut en hånd, stablet tett sammen mens høylytt sa : glem base, instruktører ikke glem, ikke glem hans kamerater, ikke glem landet.

Isolert øyeblikk har endelig kommet, ser jeep parkert på lekeplassen, vet vi at dette er et tegn på å gå våre egne veier, både spontan og kom foran hver instruktør, klem farvel. Sterk holde tilbake tårene denne gangen virkelig kunne ikke hjelpe, vi alle gråt stille. Hvert bord i bilen med sine kamerater er dypt levende og trening sammen i seks måneder kamerater dypt klem, trakk hver bil unna, enten instruktører eller nike free run, har sett bort for en standard bil hilsen hilser.

Så grusom ildprøve virkelig slik en god soldat er den beste av disse testene, men også ghd hair straightener australia den største taperen av kampen, håper jeg denne gangen kan de ikke være for vanskelig til å begynne med, slik at disse barna legger for alvorlig slag entusiasme. Etter å ha sett meningsforsvinneri det fjerne en bil sub. Jeg tror ikke for mye av det treffer, denne gangen de er klar til rask løsning, ikke en lang tid for disse barna bli ødelagt. Du vet også at de har blitt trent soldater for nike sko ikke veldig anerkjent i flere år at ingen kommer inn midt iblant dem, og dette er ikke rart nike sko soldater, hovedsakelig sine singler for krevende, og noen ganger ikke gir nike sko soldatene alle muligheter til å spille, spesielt dette er rett og slett pinlig det ?

No comments:

Post a Comment