Sunday, March 16, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap ugg boots zqgl

nike air max Chuaizhe dagelijksemes in deze sub - Xiaohun plaatsen die worden bezocht meer opportunistische wraak. Maar ik vraag me af of dit nike air max 1 elke beweging Xiaohun kind zou hebben gezet in de ogen, zetten zij een tegenargument nike air max 1 aan zijn schot. Toen het schot, dat goede mensen Xiaohun sub gearrangeerde rende naar buiten, eerst naar Zhang Yong maaltijd verslaan, en vervolgens in beslag genomen en overgedragen aan het politiebureau, en dat het kind naar Xiaohun truc goed te spelen, zich met een mes op de rode dij prik, de resultaten van de nike air max 1 krijgen vergelding, maar wil niet te binden in de aorta, en uiteindelijk overleden als gevolg van overmatig bloeden.

Maar broer van het kind Xiaohun dus cheap ugg boots niet willen weten, nike air max 90 en maak gebruik van de buis in dit geval de relatie tussen het politiebureau waar de persoon veroordeeld tot Zhang Yong. Zhang Yong nike air max 1 vader verloor een dochter, de enige zoon niet wilde verliezen, u wilt gaan naar de stad Public Security Bureau, maar de weg is geweest broer Xiaohun mensen van het kind gestopt met zoeken, gebruiken verschillende methoden om Zhang Yong belediging vader, woede, Zhang vader duwde een van hen, als gevolg van deze druk, en laat nike air max 1 en brutaal geslagen. Jinu Kruis, de bloeddruk Yong vader, werd een hersenbloeding.

Zheng Lihua, wetend dat daarna, Zhang Yong wilde een familie te helpen. Hij belde meteen en ging Municipal Public Security Bureau. Sluit het gesprek na de officieren van dienst,Levin om hem te vragen om een ​​telefoonnummer thuis, en belde het verleden. Op dit punt Levin kwam net terug vanthuis, liggend in bed op de situatie van meer senior leiderschap bericht vindt zichzelf na het horen van het huis telefoon ging, zou hij zeer teleurgesteld in het verleden dan : Hey, Wie? Hij terloops vroeg een. Lee broer, nike air max 1 is Zheng Lihua, en nike air max 1 er is iets te zeggen over.

No comments:

Post a Comment