Thursday, November 21, 2013

wpmedya.comdelil uggs xjm343

Naturligtvis är det ett missförstånd, för. Han anser sig göra det, är det värt mycket det, inte att säga att pengar efter bränning paket att uttrycka. bruna uggs Jag minns när du examen från college, men har för avsikt att ge upp möjligheten att bo i Peking, återvände vi frivilligt att arbeta på det sätt provinsiella J ! Vi skratten klingade ut, Daniel Wu, förbryllad Daniel Wu syster och frågade : Varför gör du allt för nu, var Chu försöker gå in i Peking ? Då ugg stövlar råda dig, du också ugg stövlar säga vad du vill komma tillbaka hem vi bygger, varför du inte ger Chu var möjligheten att faktiskt sätta honom skickade till Beijing go ?

Ålder är inte samma sak, är tanken att det måste följa situationen ändra det ! Daniel Wu, såg hans ansikte förbryllad alla att ugg skor rea tålmodigt förklarade : det var vårt hem som var klockan ett, men de fattiga inte har den ekonomiska basen för utveckling, måste utvecklingen av lokala talanger är mycket knappa, ugg stövlar från huvudstaden tillbaka till vår provinser, kommer det att kunna spela en större roll. Men nu, efter ett decennium av utveckling och förändring, nu inte aldrig sett ett decennium sedan, var Chu bara till högre. Större utveckling.

Naturligtvis ugg stövlar de har Chu var klar. Oavsett vilken position du till senare, kan ditt hjärta aldrig glömma att du går ut från någonstans, men kan inte glömma Village fisk uppfödning du växer, och du som bonde för föräldrar, dina rötter, alltid knyta detta blockera mark. Du flyger högre, det yttersta målet, eller att sätta vårt hem byggnad vackrare ! Chu högtidligt nickade : farbror, jag försäkrar er, ugg stövlar kommer alltid att minnas dina ord, oavsett på vilken tid kommer alltid att minnas ugg stövlar ugg stövlar en son till en bonde.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment